Wat mag je verwachten?

In een handomdraai korten we lange zinnen in, bedenken we vlotte alternatieven voor wollige woorden en doen we suggesties voor een logischer structuur. Resultaat? Een professionele tekst die duidelijk is voor je doelgroep. Én hij leest vlot. 

In het Nederlands én Frans

Standaard werken we in het Nederlands. Werk je voor een tweetalige organisatie, en wil je de teksten gelijktijdig in het Nederlands en Frans laten herschrijven? Ook daarvoor kan je bij ons terecht.

Hoe pakken we het aan?

  • Tijdens een startoverleg bespreken we je verwachtingen en de context van de tekst.  

  • We werken altijd met twee aan je tekst. Een redacteur herschrijft, een tweede redacteur leest na. Twee paar ogen zien altijd meer.

  • We leveren een eerste versie, waarop je opmerkingen kan geven. Die verwerken we in een definitieve versie. Dankzij onze onbevangen blik en jouw inhoudelijke expertise krijg je een inhoudelijk correcte tekst.

Een voorbeeld van een herschreven tekst

Originele tekst

printscreen herschrijven 1.JPG

Herwerkte tekst

printscreen herschrijven 2.JPG

Deze klant koos voor ons

logo%20VAPH_edited.png

Het zorg- en ondersteuningslandschap rond mensen met een handicap is in volle verandering. Op Wablieft deden we een beroep om dat op een begrijpelijke, heldere manier te verwoorden.

 

Wablieft is flexibel, denkt mee, stelt soms kritische vragen en vooral: het blijft aandacht hebben voor wat belangrijk is voor de lezers. Daar hebben we allemaal uit geleerd. De samenwerking met Wablieft was een echte meerwaarde!

Karina De Beule 

woordvoerder

VAPH