top of page

Sigrid Maes

Waarom ik mij 100 % Wablieft voel

Ik verzorg de verkoop en promotie. Maar vergis je niet, ik ben geen doorsnee gladde verkoper. Ik wil mensen warm maken voor duidelijke taal en voor de diensten die we aanbieden.

 

In nog te veel brieven staan moeilijke woorden. Is dat omdat briefschrijvers denken dat dat indruk maakt? Ik weet het niet, maar zelfs ik moet vaak op zoek naar de kernboodschap van een brief. Hoe moet dat dan als je niet zo goed kan lezen? 

Waarin ik me helemaal kan verliezen

  • kunst en cultuur: boeken doen me dromen nog voor ik aan het lezen ga. Ik weet dat er altijd een fijn verhaal op mij ligt te wachten. Ik dompel me ook onder in talen, opera, en ik ontdek de flamenco door zijn poëzie en teksten. 

  • citroenen, dat klinkt misschien gek. Ik hou van de geur van de bloesem, van de pittige gele kleur van de vrucht, en ik probeer ze zo veel mogelijk te integreren in mijn gerechten. En ik zoek ze op als ik op reis ben. 

  • opkomen voor kwetsbare mensen in de maatschappij: van onrechtvaardigheid word ik oprecht boos. In een ander leven was ik zeker mensenrechten gaan studeren.

 

Mijn motto

“Leer je een nieuwe taal, wees dan niet bang om te spreken met mensen.”

 

Taal is een communicatiemiddel. Met een paar begrippen kom je al ver. Leren gaat alleen als je ook fouten durft te maken.

bottom of page