top of page

We stippelen samen met jou een traject uit om van duidelijke taal een vaste waarde te maken in je organisatie. Waaraan heeft jouw organisatie nood? Screenen, herschrijven, trainen en/of coachen? Wij werken een aanbod uit dat jouw organisatie past als gegoten.

Jouw team duidelijke taal

In de laatste fase van het traject starten we een werkgroep op. Missie van de leden? Dé aanspreekpunten voor duidelijke taal worden voor collega's. Onder onze begeleiding schrijven zij een haalbaar plan van aanpak uit om duidelijke taal levendig te houden in jouw organisatie.

En dan? Dan begint het echte werk voor de werkgroep: het plan stap voor stap uitvoeren. Wablieft supportert uiteraard mee vanop de zijlijn.

Deze klant koos voor ons

logo Evergem.png

Het begon allemaal met een ‘prikkelsessie’ voor diensthoofden. Daarna volgde een vijftigtal collega’s de basisopleiding bij Farida. ‘Vree goe!’ klonk het, en de deelnemers namen de tips mee naar hun werkplek. Ongeveer 20 enthousiastelingen hadden zin in meer en volgden een schrijfatelier.


We eindigden met negen ‘schrijfcoaches’, die het volledige traject doorliepen. De schrijfcoaches stelden samen met Farida een plan van aanpak op en lieten dat goedkeuren door het bestuur.

Geertrui Bogaert

stafmedewerker communicatie

gemeente Evergem

bottom of page