Farida en Katrien

Farida Barki, redacteur en trainer duidelijke taal Wablieft

Farida

Een taalmens in hart en nieren, dat ben ik. Daarom studeerde ik Germaanse Talen aan de UGent. En daarom klopte ik aan bij Wablieft in 2009. 

 farida.barki@wablieft.be

0456 23 58 34 

Katrien

Waar kom je terecht als je lesgever was bij laaggeletterde en anderstalige volwassenen? En daarna een ommetje maakte in de wereld van redactie en copywriting? Bij Wablieft, natuurlijk!

Onze freelancers

Hier zijn ze dan, onze onmisbare freelancers. Stuk voor stuk hebben ze heel wat schrijfervaring én ervaring met laaggeletterden of anderstaligen.

Samen hebben ze een uitgebreide expertise op verschillende domeinen. Vaak handig voor wat extra voeling met jouw doelgroep.

Zo ondersteunen we hen

  • Wij zijn het aanspreekpunt voor de klant en voor de freelancer. We zorgen ervoor dat de opdracht helder is, zodat de freelancer meteen aan de slag kan.

  • We werken altijd met twee personen aan een herschrijfopdracht of screening. Een freelancer herschrijft, Katrien of Farida leest na. Twee paar ogen zien meer dan één.

  • Voor een training werken de freelancers met lesmateriaal dat wij ontwikkelden. 

  • We organiseren vaak opleiding en overleg om kennis en ervaring uit te wisselen. De freelancers krijgen ook feedback na elke opdracht.

Farida Barki

foto freelancer Fieke

Fieke

foto freelancer Nele

Nele

foto freelancer Els

Els

foto freelancer An

An

foto freelancer Edith

Edith

foto freelancer Erika

Erika

Vicky

Petra

Bert

foto freelancer Stéphanie

Stéphanie

Eve

Freelancer worden bij Wablieft?

 

We hebben momenteel geen versterking nodig.

 

Wil je op onze reservelijst? Mail ons en we sturen je een antwoord binnen de week.

email-10.png

Nog meer Wablieft

Bij Wablieft willen we de wereld begrijpelijk maken voor iedereen.

 

We brengen daarom het nieuws in duidelijke taal. De Wablieft-krant is de duidelijkste krant. Wablieft Start is onze eenvoudigste krant. Ze verschijnen allebei zowel op papier als online. 

We maken ook samen met bekende auteurs boeken. Die boeken zijn op maat van volwassen beginnende lezers geschreven. Dat maakt hen uniek. Luister-cd’s en lestips maken het aanbod compleet.


Elk jaar reiken we ook de Wablieft-prijs voor duidelijke taal uit.