top of page

Actie: Wablieft daagt je uit

Vind je duidelijke teksten belangrijk, maar weet je niet hoe je eraan begint? Of vraag je je af of je goed bezig bent? Dan is deze uitdaging van Wablieft jouw duwtje in de rug.

Van 4 tot 8 oktober krijg je elke ochtend een schrijftip in je mailbox. Jouw opdracht? Die tip toepassen op een tekst naar keuze. Elke dag deel je je resultaat met Wablieft en met de andere deelnemers, en krijg je feedback.

Oeps, volzet!

Dit evenement is intussen volzet. Je kan je toch inschrijven, zodat je op onze reservelijst komt. Je krijgt dan van 4 tot en met 8 oktober elke dag onze schrijftip in je mailbox, zonder feedback op je teksten.

Annuleert iemand? Dan krijgt de eerste op de reservelijst de kans om definitief in te schrijven, en kan die feedback krijgen op de ingestuurde teksten.​

Katrien hard aan het werk

Praktisch

​​

Data

  • van maandag 4 oktober tot en met vrijdag 8 oktober 2021: elke dag één tip

  • woensdag 13 oktober van 10 tot 11 uur: online samenkomst. Ben je niet vrij op 13 oktober? Geen probleem, we bezorgen je achteraf de link naar de opname.

Prijs

​gratis

Schrijf je in op de reservelijst

via dit formulier

Waarom zou je deelnemen?

 

  • Vijf dagen gratis feedback op je teksten, daar zeg je geen nee tegen.

  • Je maakt kans om een persoonlijke coaching bij Wablieft te winnen, ter waarde van 165 euro. Doe je elke dag mee met de uitdaging en bezorg je ons je resultaat? Dan gaat je naam in de pot. Een onschuldige hand trekt één winnaar. 

  • Je zocht nog een manier om de Week van het Nederlands, de Internationale Dag van de Duidelijke Taal én om 15 jaar Wablieft Tekstadvies uitbundig te vieren.

Wat verwachten we van jou?

 

  • Je reserveert van 4 tot en met 8 oktober elke ochtend een halfuur.

  • Laat je tijdens de actie van je horen op social media (LinkedIn, Facebook, Instagram en/of Twitter)? Want duidelijke taal is broodnodig, en iedereen mag dat horen! 

bottom of page